Вести

Стефановић: Јанковић покушава да обмане грађане Србије

Саша Јанковић бројним измишљотинама већ годинама покушава да обмане грађане Србије, али никако не може да схвати да политика базирана на лажима не добија њихову подршку, што најбоље потврђују резултати на последњим председничким и београдским изборима.Губитак гласова за само годину дана показује да грађани не верују у неистине које скоро свакога дана шире Јанковић и његови коалициони партнери, па неће бити изненађење ако се на следећим изборима буду борили за цензус. 

Због фрустрација које су изазване губитком поверења грађана Јанковић наставља да води политику мржње према Александру Вучићу и свима из Српске напредне странке. Један од последњих примера лажних оптужби је подношење кривичних пријава због наводних лажних пребивалишта.Ни чињеница да је тужилаштво током истраге утврдило да су ти људи, против којих је Јанковић такође поднео кривичне пријаве, на тим адресама пријављени већ годинама, а поједини и скоро 30 година, није била довољна Јанковићу да се извини. 

Иако су годинама уписани у бирачки списак са том адресом, још када су ту купили станове осамдесетих и деведесетих година прошлог века, то није спречило Јанковића у новим обманама. Оног тренутка када једна његова лаж бива разоткривена, Јанковић наставља да пласира нове неистине, уместо да се извини грађанима што их је лагао. Очигледно не може да прихвати чињеницу да му грађани више не верују, нити њему, нити његовим коалиционим партнерима, попут Ђиласа и Јеремића. 

Политика базирана на лажима у Србији не пролази, али Јанковић не одустаје од такве политике, јер му је очигледно само она блиска и позната.

 

члан Председништва Српске напредне странке,

Небојша Стефановић