Пројекат "Тиршова у локалној заједници"

"У 35 предшколских установа на Палилули у сарадњи са Универзитетском дечјом клиником - Тиршова oрганизујемо радионице за децу у циљу одржавања редовне хигијене".

"Превенција је од изузетне важности за малишане. Учимо их колико је важно да воде рачуна о хигијени, колико је важно да перу руке и да се не плаше белих мантила. Јуче смо имали прву радионицу и кроз дружење, игру и смех деци смо пренели најважније поруке које ће, верујем, усвојити и пренети својим родитељима и другарима."

"Деца су највећи приоритет Градске општине Палилула!
Ове, као и прошле, године организујемо за 7.500 малишана, у недељу и понедељак, поделу новогодишњих пакетића у Хали "Александар Николић". У недељу у 12 часова имаћемо богат садржај за наше малишане, a y уторак за децу узраста од 1 до 3 године подела пакетића биће организована у Установи културе "Влада Дивљан".

"За бебе рођене у овој години обезбедили смо колица и на један симболичан начин потпомогли родитељски буџет.
Пратећи политику председника Александра Вучића, а то је улагање у највећи потенцијал Србије - нашу децу; држава, град и општина урадили су, раде и урадиће све како би подстакли рађање, а деца живела у бољим условима" рекао је председник Градске општине Палилула Александар Јовичић.