Вести

УРЕДИЋЕМО ОНО У ШТА СЕ НИЈЕ УЛАГАЛО ПРОТЕКЛИХ 50 ГОДИНА

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са становницима палилулских насеља Котеж и Крњача.

Посети су присуствовали и члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић и повереница Општинског одбора Палилула Српске напредне странке Јелена Мијатовић.

Стефановић је обишао и палилулске пензионере са којима је поделио утиске о раду и залагању председника републике Србије Александра Вучића. Стефановић је нагласио да се општинске и градске власти труде да у том, али и другим београдским насељима, уреде оно у шта се није улагало последњих 50 година.

Као приоритет истакао је изградњу и обнову водоводне и канализационе мреже, повећање броја аутобуса на одређеним линијама градског превоза, изградњу нових аутобуских окретница, али и бригу о најстаријим суграђанима. Подсетио је да је велики проблем насеља Крњача неуређена водоводна и канализациона мрежа и како је рекао, на уређењу је инсистирао и градоначелник Београда. Оно што је заједнички закључено је да новац, у износу од преко 38 милиона евра, који би требало на пролеће да се издвоји за ову намену, буде утрошен на постављање нових цеви и колектора.

Стефановић је рекао да је приметно да општина Палилула изузетно брине о својим суграђанима и да постоји добра синергија општинске, градске и републичке власти. Додао је да поред снажне сарадње и притиска да се све уради и пре него што грађани очекују, постоји и брига о њима, јер се кроз разговор могу чути њихови приотитети, који треба да буду приоритети за град и који морају бити реализовани.