Вести

Стефановић: Циљ да се направе озбиљни тимови људи

Што имате више људи који су одговорни, озбиљни и раде на добрим стварима за Београд, изградњи метроа, путне инфраструктуре и свих заједничких пројеката на којима се радило претходне четири године, то није лоша ствар за Београд. Увек треба тражити што ширу подршку, јер укључујете што више људи, оних који хоће да раде. Ми са СПС-ом у Београду имамо добру сарадању у претходне четири године и мислим да та сарадња треба да се настави и наредне четири године, рекао је Стефановић у емисији Ново јутро Телевизије Пинк и додао да је важно да се изабере што већи број људи како би се стигло до сваког човека.

Стефановић истиче да су избори у Београду били један пресек, да грађани после четири године кажу “да имамо поверење у ове људе и мислимо да могу да наставе посао или не могу”.

Грађани у Београду су убедљиво рекли да ми треба да наставимо да радимо овај посао. Наша је још већа обавеза и дужност, рекао је Стефановић и додао да од опозиције није чуо ниједну идеју. Према његовим речима то је погрешно.

 

Извор: Пинк