Вести

РАДОЈИЧИЋ: ТИМ УСПЕШНИХ ЉУДИ ЗА ЈОШ БОЉИ И ЛЕПШИ БЕОГРАД

Први на изборној листи "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Зоран Радојичић на представљању кандидата те листе за одборнике, поручио је да је то тим професионалаца, људи успешних у пословима којима се баве, и који су посвећени циљу - Београд будућности у којем ће наша деца желети да живе и остану и Београд метропола на светском и европском нивоу.

Радојичић је на скупу у Дому омладине рекао да у визији којом се воде и коју ће остварити централно место имају Београђани и поручио да ће сваки грађанин главног града Србије имати исти квалитет живота без обзира у којем делу града живео.

Он је истакао да имају тим способан и посвећен томе, и да ће се транспарентно, посвећено и искрено борити да се све планирано и оствари.

"Радићемо транспарентно, искрено, упорно и посвећено до циља, а то је да Београд буде град у коме ће наша деца желети да живе" рекао је он.

Међу најважније пројекте који се већ раде издвојио је Београд на води, указао на пројекат изградње Тиршове 2, за коју је Влада Србије одвојила 52 милиона евра, која ће имати 30.000 квадаратних метара за, како је подвукао, светски ниво лечења наше деце.

Први на листи "Александар Вучић - зато што волимо Београд" је као, такође, примаран пројекат издвојио изградњу метроа који ће, истиче променити физиономију али и филозофију града и направити од Београда град будућности.

Како је рекао у свим тим великим пројектима није заборављен, већ напротив, човек је на првом месту, јер без обзира где живе, сви житељи главног града морају да имају исти квалитет живота.

Радојичић је поручио да свим становницима главног града морају бити доступни лекар и здравствена заштита, школе и вртићи, спортски терени, културни садржаји...

Према његовим речима стално ће разговарати са суграђанима јер је њихово мишљење на првом месту, као и њихове жеље и потребе...

"Дефинисање приоритета је заједнички интерес" рекао је Радојичић и додао да само заједно могу да остваре све циљеве - Београд европска и светска метропола.

Извор: Танјуг