Вести

Радојичић и Гонцић: Имамо сјајан тим за напредак Београда

Први на листи "Александар Вучић - зато што волимо Београд" др Зоран Радојичић и кандидат са те листе Светислав Гонцић, данас су у разговорима са грађанима поручили да, за разлиику од свих других, нуде Београђанима тим, сјајан тим способних људи који хоће и може да унапреди Београд и учини га још лепшим и бољим.

Радојичић је у разговору са грађанима општине Палилула, рекао да размењују мишљења и ставове са суграђанима, и договарају се како заједнички да раде на унапређењу града.

Како је указао, свуда се може видети да други нуде само појединце док листа "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" потенцира тим који ће решавати проблеме и који је и способан да то уради. 

Радојичић је позвао грађана да изађу на изборе и да им дају поверење које ће испоштовати и да заједно посвећено раде да се дође до жељених резултата.

Гонцић је такође указао на важност тима, како је рекао, тима различитих са једним циљем, који умеју и који су у стању да са различитих позиција и аспеката сагледају ствари и решавају проблеме. 

"Имам пуно поверења у Радојичића и остале чланове тима" нагласио је Гонцић и додао да прво мора да се захвали најстаријим суграђанима који су, како је подвукао, поднели огроман терет с почетка промена у земљи.

Како је рекао ту су и млади људи који су будућа Србија те да је веома важно да се створе праве околности у којима ће они да живе. 

"Оно што се дешава у Београду је управо то, једна слика, једна визија, један сан који то више није јер је почео да се остварује" навео је Гонцић.

Додао је и да, наравно, све мора и надаље да иде боље на пољу културе, напоменуо да је отворен Музеј савремене уметности, да се отвара Народни музеј...да се стварају околности који би омогућили и садржаје... 

Оно што ми нудимо је будућност ове земље и овог града који је померио границе.

"Београд је град будућности" нагласио је Гонцић који је позвао грађана да изађу на изборе и гласају за листу број 1 - "Александар Вучић - Зато што волимо Београд".

 

 

Извор: Танјуг