Вести

Обрадовић: Грађани виде резултате рада на сваком кораку

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић разговарала је са грађанима Палилуле о резултатима рада градске власти.Обрадовић је истакла да су поред инфраструктурних улагања и уређења града, остварене и уштете у градском буџету, те да су финансије консолидоване и стабилне. Посети је присуствовала повереница Општинског одбора Палилула Српске напредне странке Јелена Мијатовић.

Марија Обрадовић је том приликом истакла да грађани виде резултате рада тима Српске напредне странке у сваком насељу, свакој улици, па и испред својих кућа.

„За нас је врло важно да добијемо признање за свој рад и труд који смо уложили у протекле четири године. Као тим Српске напредне странке, као велики и снажан тим који је водио Београд у претходне четири године, наставићемо истим трудом и жаром да се залажемо и у наредном периоду.

Грађани поред признања за досадашње резултате дају и нове предлоге како да поправимо и како да наша насеља, места и улице буду још боља и квалитетнија за живот. Поред реконструкције, обнове и асфалтирања путне мреже, људи траже да будемо ту уз њих“, рекла је Обрадовић.

На самом крају Марија Обрадовић је још једном позвала грађане да дају подршку листи „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“, јер је та листа гарант да ће се Београд и у будуће развијати.