Вести

НЕДИМОВИЋ: СЕЛА ИМАЈУ НАЈВЕЋУ ВРЕДНОСТ, ОД ЊИХ ЖИВИ И ОД ЊИХ СЕ ХРАНИ БЕОГРАД

Чланови Председништва СНС Бранислав Недимовић и Александар Јовичић обишли су заједно са повереницом ОО СНС Палилула Јеленом Мијатовић насеља Сланци и Велико Село на Палилули. Том приликом Недимовић је рекао пољопривредницима да су села око Београда та која имају највећу вредност, од њих живи и од њих се храни Београд и да је због тога важна победа листе „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“, како би се наставила улагања у пољопривреду и створили још бољи услови за пољопривреднике.

„Град Београд је извојио 175 милиона динара за развој пољопривреде, али морамо још да радимо и стални захтеви људи са којима се срећемо ових дана су ти, да када листа „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!“ победи 4. марта на изборима, отворимо нови Секретаријат за пољопривреду и направимо још боље услове да ови људи могу да живе од свог рада“, нагласио је Недимовић.

Недимовић је имао прилику да разговара и са младим пољопривредницима из Сурчина којима је поручио да ће се на свим нивоима, како републичком, тако и градском и општинском, већа пажња посвећивати младим пољопривредницима, кроз подстицајне мере попут помоћи за започињање и унапређење пољопривредне производње на новооснованим газдинствима.