Вести

ЉАЈИЋ И ЈОВИЧИЋ СА ГРАЂАНИМА БОРЧЕ

Данас су члан Председништва Српске напредне странке Александар Јовичић и председник Социјалдемократске партије Србије (СДПС) Расим Љајић подржали акцију уређења парка и засадили неколико садница украсне шљиве на дечијем игралишту у Улици 12. октобра у насељу Борча 2.
Том приликом Јовичић се захвалио лидеру СДПС-а што је обишао Борчу и саслушао предлоге грађана како да се унапреди положај пољопривредника и повећају средства и субвенције како би се тим људима „омогућило да живе још боље од свог поштеног рада”.
Љајић и Јовичић обишли су потом пољопривредно домаћинство Јовице Пуц из Борче, који обрађује више хектара земље и својим пољопривредним производима снабдева београдске пијаце.
Прошле године Општина Палилула доделила је Јовици Пуцу пластеник као субвенцију за своју производњу .
У разговору са Расимом Лјајићем и Александром Јовичићем договорено је да представници пољопривредних удружења из овог краја дефинишу конкретне предлоге о којима би у наредним данима разговарали са министром пољопривреде. Очекује се да држава још више обрати пажњу на пољопривреднике и још већим подстицајима помогне и поспеши пољопривредну производњу.