Вести

Ђурић: да младе мајке и младе породице имају третман какав коначно заслужују

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић у присуству поверенице Општинског одбора Палилула Јелене Мијатовић, разговарао је данас са грађанима Борче поручујући да је Српска напредна странка једина права народна странка, којој је искрено стало да се у Београду равномерно развијају сви делови града. 

„Наше напредњачко срце куца свуда исто, како у Борчи и околним насељима, тако и у центру града” рекао је Ђурић, подсећајући грађане да је пред нама велики задатак 4. марта, и да је јако важно да подржимо наставак развоја Београда.

„Не само зато што волимо Београд, него зато што се у Београду произведе више од 40% бруто домаћег производа Србије, зато што је Београд у економском смислу мотор развоја и напредка наше земље, зато што Београд данас симболизује раст и развој читаве Србије” – истакао је Ђурић, додајући да онај ко усмерава и упрвља Београдом, усмерава раст и развој читаве зеље.

„Трудићемо се као странка да стварамо што боље услове, да  младе мајке и младе породице имају третман какав коначно заслужују. Један од приоритетних циљева наше политике јесте решавање огромног проблема беле куге са којим се суочавамо годинама” – додао је Ђурић и закључио:

„Хвала вам што сте део наше породице, породице која верује да једни другима можемо да будемо пријатељи и да јавни посао може да се обавља на одговоран и другачији начин  и зато ћемо 4.марта да победимо”.

Током посете Борчи Ђурић је заједно са чланом Председништва СНС Александром Јовичићем обишао горанску породицу Муамера Алије и успешног предузетника Жељка Џабића, власника ауто школе у Борчи.