Вести

ДЕЦИ СА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ДОДЕЉЕНИ ПАКЕТИЋИ

Деци са територије општине Палилула данас и сутра ће бити додељено више од 7.500 пакетића поводом новогодишњих празника, а председник те општине Александар Јовичић рекао је да је дечија радост највећа мотивација за још бољи и одговорнији рад општине.

“Данас је у Хали “Aлександар Николић” више од 4.500 малишана и за мене нема веће сатисфакције него када видим њихова насмејана лица. Доделићемо више од 7.500 пакетића за децу узраста од једне до шест година, а следеће године одвојићемо још више средстава да градимо нова дечија игралишта и спортске терене”, рекао је Јовичић.

Додаје, да ће се општина трудити да садржајима за децу обогати просторе испред кућа и зграда, како би малишани квалитетније проводили своје слободно време.

“Нема лепшег осећаја него када за крај године видите овакву слику, јер то значи да сте добро радили. Ми ћемо у будућности одвајати још средстава да највећи потенцијал наше земље подстичемо и у њих улажемо, јер је то наше највредније благо”, навео је Јовичић.

Деца су данас поред уручивања пакетића могла и да уживају у дружењу са Деда Мразовима, кловновима, да слушају хор и гледају плесне наступе.