Вести

Београдски избори без плаката

Српска напредна странка започела је велику акцију уклањања графита и плаката широм Београда, у којој су данас учествовали и кандидати са листе „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, који су поручили да Српска напредна странка неће лепити штампани материјал на целој територији престонице. Општински одбор Српске напредне странке Палилула подржао је својим учешћем акцију за лепши и чистији Београд. 

Са активистима, код Мостарске петље, плакате и графите су уклањали Ирена Вујовић, Андрија Младеновић, Бранислав Милићевић и Светислав Гонцић, који су истакли да одговорно понашање према нашој престоници и нашим суграђанима показују личним примером.

„СНС не жели и неће лепити било какав пропагандни материјал који може да наружи изглед града. Ово је још један пример тимског рада, тима који ће се и даље борити за Београд“, навела је Вујовићева.

У акцији на Новом Београду учествовао је Синиша Мали, који је нагласио да је у протекле четири године Београд постао лепши, уреднији и чистији.

„Средили смо центар града, Обилићев и Косанчићев венац, реконструисали смо преко 200 фасада и декоративно осветлили. Београд је лепши и чистији само онолико колико свако од нас води рачуна о њему. Београд је наш дом и наша кућа, и зато током ових избора нећемо лепити никакве плакате“, рекао је Мали.

На Обилићевом венцу били су Горан Весић, проф. др Зоран Радојичић, Бојана Борић Брешковић и Горан Грбовић који су поручили да СНС неће ружити град предизборним плакатима и позвали преостале учеснике да подрже акцију и да заједно улепшавамо Београд.

„На овај начин показујемо да волимо Београд. То показујемо делима, не само речима. Волимо свој град, штитимо га и чувамо“, нагласио је Весић, и подсетио на све резултате градске власти у претходне четири године.